Doblet del Club Hoquei Línia Jujol al Campionat de Catalunya

Imprimeix
L’entitat santjoanenca es va fer amb els títols júnior i juvenil a la Final a Quatre que es va celebrar a Sant Joan Despí.

El Poliesportiu del Mig va acollir els dies 6 i 7 d’abril la Final a Quatre del Campionat de Catalunya hoquei en línia en les categories júnior i juvenil masculina. L’entitat organitzadora, el CHL Jujol, no va poder tenir un cap de setmana més rodó ja que els seus dos equips es van proclamar campions de Catalunya. El júnior es va desfer a les semifinals de l’AE Sant Andreu i es va imposar a la final als penals davant del CP Castellbisbal després d’acabar amb empat a tres gols. Mentre, el juvenil va guanyar l’HCP Cent Patins de Rubí a les semifinals, i a la final va vèncer al CP Castellbisbal per 7 a 2. Els dos conjunts santjoanencs participaran en el Campionat d’Espanya que es celebrarà a Valladolid aquest abril.

L’Alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, i el regidor d’Esports, Ferran Liesa, van assistir a diferents partits durant el cap de setmana i van participar en la cerimònia de lliurament de trofeus. Per part de la Federació Catalana de Patinatge han estat presents la seva vicepresidenta Yolanda Muro, i el president del comitè d’hoquei línia, Miquel Sancho, entre d’altres.

Marçal Fontanals / Foto: FECAPA