El CETT Esparreguera, campió de Catalunya per equips

El palista paralímpic Jordi Morales va demostrar la seva condició de favorit en la prova individual i va guanyar la final.

El CETT Esparreguera es va proclamar diumenge passat a Calella campió de Catalunya en la categoria per equips en la modalitat de tennis taula adaptat i d’aquesta manera va revalidar el títol. El conjunt del Baix Llobregat Nord va superar a la final el Premià Jardí (3-1). El SCR Ciervo va ser el tercer classificat de la prova.

A més, Jordi Morales va ser el guanyador de la prova individual. El medallista paralímpic va tornar a fer valer la seva condició de favorit per adjudicar-se el títol de la categoria classe 6-7. El palista del CETT Esparraguera va ser el millor de la lligueta. El seu company d’equip, Alberto Seoane, va ser segon i Joan Pahisa, del CTT Sant Quirze del Vallès, va acabar tercer.

D’altra banda, Jordi Morales -foto- i Alberto Seoane van participar al Para Table Tennis Open d'Itàlia amb una plata al coll. Els jugadors del CETT Esparraguera van ser sotscampions de la classe 7 a la prova disputada a Lignano. La dupla van perdre la final davant un equip txec que es va imposar per 3 a 0. En les proves individuals Alberto Seoane en classe 6 accedia al quadre final on era eliminat pel francès Thomas Fernández en quarts de final. Pitjor sort va córrer Jordi Morales a la classe 7, que queia en vuitens de final davant el belga Ben Despineux per 1-3. Tots dos jugadors havien accedit al quadre final com a primers de grups.

Marçal Fontanals / Foto: Arxiu