Güell i Payola, campions de Catalunya cadet de tennis

La competició es va celebrar a les instal·lacions d’Acentennis Cornellà durant la Setmana Santa.

Les instal·lacions d’Accentennis Cornellà van acollir el Campionat de Catalunya Cadet amb més de 160 inscrits. A la categoria masculina, Eduard Güell, del Club Tennis de la Salut, es va proclamar campió al vèncer en una gran final a Álvaro López del Club Tennis Barcino per 4-6 6-4 i 6-3. A la categoria femenina, l’olotina Júlia Payola (Real Club Tennis Barcelona) es va imposar a la final a Aliona Bolsova per un contundent 6-1 i 6-1 i es va endur el títol.  Pel que fa als dobles i mixtes, els resultats de les finals han estat els següents: dobles masculins (Eduard Gúell i Álvaro López varen guanyar a David González i Sergi Jiménez per 7-6 i 6-2), dobles femenins (Aliona Bolsova i Natàlia Serrano varen guanyar a Laia Conejero i Alba Conejero per 6-2 i 6-3) i dobles mixtes (Marc Santamaria i Gemma Garcia varen guanyar a Bernat Paredes i Judith Rosanas per 4-6 6-1 i 10-5).