Míriam Riera, nova presidenta del Martorell Atlètic Club

Imprimeix

La martorellenca Míriam Riera és la nova presidenta del Martorell Atlètic Club, després que finalitzés el termini de presentació de candidatures a la presidència, amb la seva proposta com a única oficial. Riera substitueix en el càrrec a Francisco Serván, qui ja havia expressat el seu desig que sorgís un relleu dins l’entitat i que, de fet, l’ha estat promovent des de fa aproximadament un any sense arribar a exhaurir el seu mandat.

Míriam Riera i Creus, martorellenca de 40 anys que es dedica professionalment a la consultoria de comunicació, és vinculada al Martorell Atlètic Club des de 2008 per raons familiars. Serà presidenta de l’entitat els propers quatre anys. Riera assumirà els destins d’una entitat que és en creixement, especialment després que el passat 27 de juliol de 2011 es signés un conveni entre el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAPM) i el club. Aquest acord permetia que el Martorell Atlètic passés a assumir de forma directa la gestió dels equips d’atletisme de formació de l’antiga Associació Esportiva Martorell, acord renovat el passat juny de 2012.

Actualment, el Martorell Atlètic Club compta amb una vuitantena de nens i nenes que practiquen l’atletisme, una trentena de socis, grup de veterans i també un conjunt de pares i mares que han constituït un grup d’atletisme i salut.

Marçal Fontanals / Foto: AM