Presentació del projecte de les instal·lacions de El Canal

Imprimeix

Es va presentar el projecte de les noves instal·lacions esportives de El Canal que inclou la reforma del camp de futbol Ricard Ginebreda, un nou edifici multidisciplinari que acollirà esports com halterofília, tenis taula, judo, i un tercer edifici destinat a l’atletisme, la gimnàstica i l’escalada. També es remodelaran els entorns per millorar els accessos i la integració de la zona esportiva al barri.

Les obres de la primera fase del projecte s’iniciaran el proper setembre i consistiran en l’edificació dels nous vestuaris, graderies i bar per al camp de futbol –on hi juga l’Atlètic Incresa- , així com la reurbanització dels accessos que permetran una millor connexió amb el parc del Llobregat, on també es crearà una zona de jocs infantils. Les previsions són que estiguin enllestides l’abril del 2014.

S’ha presentat el projecte de les noves instal•lacions esportives de El Canal que inclou la reforma del camp de futbol Ricard Ginebreda, un nou edifici multidisciplinari que acollirà esports com halterofília, tenis taula, judo, i un tercer edifici destinat a l’atletisme, la gimnàstica i l’escalada. També es remodelaran els entorns per millorar els accessos i la integració de la zona esportiva al barri.

Les obres de la primera fase del projecte s’iniciaran el proper setembre i consistiran en l’edificació dels nous vestuaris, graderies i bar per al camp de futbol – on hi juga l’Atlètic Incresa - , així com la reurbanització dels accessos que permetran una millor connexió amb el parc del Llobregat, on també es crearà una zona de jocs infantils. Les previsions són que estiguin enllestides l’abril del 2014

L’alcalde Xavi Paz va explicar que “complim un deute històric i fem realitat el somni que durant tants anys hem esperat entitats, veïns del Canal i tots els qui estimem l’esport. L’alcalde ha volgut posar l’accent en què “no es tracta d’un projecte a l’aire, sinó que compta amb un calendari definit i un pressupost aprovat”. Per la seva part, Joan Ramon Casals va assenyalar que “el projecte serà una peça clau per millorar el barri, que viurà una important revitalització”. Tot dos van coincidir a valorar que els excel·lents esportistes de Molins tindran unes instal·lacions a l’alçada de la seva dedicació i dels seus èxits.

La segona fase s’iniciarà al mes de juny de 2014 i es preveu finalitzar-la al gener de 2015. El nou pavelló acollirà halterofília, tenis taula i judo.

De moment, la zona donarà servei a set entitats esportives: l’Atlètic Incresa, el Club Halterofília Molins de Rei, la secció de judo del CE Molins de Rei, el Club Tennis Taula Atlètic Incresa, el Club Gimnàs Molins de Rei, la secció d’escalada del Centre Excursionista de Molins de Rei i la possibilitat de l’atletisme de l’Associació Esportiva Molins de Rei. Pel que fa a la tercera fase del projecte, actualment s’està negociant el seu finançament i calendari. Pressupost ja aprovat:

1ª fase: 1.250.000€

2ª fase: 850.000€

Marçal Fontanals - AMdR / Foto: AMdR