El tècnic Pedro Estrella anuncia la seva marxa del Sala 5 Martorell

Imprimeix

Motius laborals han portat l’entrenador del Sala 5, Pedro Estrella -foto-, a haver de renunciar a seguir dirigint el primer equip vermell durant aquesta temporada a Tercera Divisió Nacional. Estrella i la seva parella han rebut una oferta laboral a l’estranger, fet pel qual es veuen obligats a marxar. L’entrenador ha manifestat que la decisió és molt dolorosa, però que no hi ha més remei que acceptar-la. Jordi Gay, president i ex jugador del club, es farà càrrec a partir d’ara de la direcció tècnica del primer equip, que és segon a la taula i que rep aquest dissabte el quart, l’Olímpic La Floresta.

“La crisi econòmica ens obliga a prendre decisions que no ens agraden, però a la meva parella i a mi ens ha arribat una bona oferta laboral a l’estranger i seria una insensatesa no aprofitar-la. Malauradament, el món del futbol sala no et permet garanteix una estabilitat econòmica, ni tan sols a la Divisió d’Honor. No tinc més remei que marxar”. Així ho anunciava Estrella amb tristesa, ja que la vinculació que ha establert amb l’entitat ha estat molt gran. De fet, el tècnic madrileny portava 2 anys a l'entitat -la passada dirigint el sènior B i aquesta al front del primer equip-, i un total de 4 vinculat al futbol sala a la nostra població, després d'haver-se encarregat de les tasques tècniques en els antics equips de l'Associació Esportiva Martorell.

El fins ara entrenador del Sala 5 Martorell serà rellevat en el càrrec pel gelidenc Jordi Gay, president d’aquest jove club i ex jugador fins la campanya passada, a més de peça important en l’antic Futbol Sala Martorell, amb qui va viure quasi una dècada a la Divisió d’Honor. Per Estrella “el Jordi serà un continuador de la tasca que s’està portant a terme. Consolidarà el projecte del Sala 5 Martorell i tan de bo que algun dia es pugui recuperar el màxim nivell. Jo ho seguiré des de la distància”.

Marçal Fontanals - AM / Foto: AM