El CF Santfeliuenc té una penya esportiva per primer cop

Imprimeix

El proper dissabte 23 de març, a les 18 h, tindrà lloc al camp de futbol de Les Grases la presentació de la penya esportiva "Sentiment Immortal SFC 1905", la primera penya oficial del Santfeliuenc FC. L'acte es farà en el marc del partit que enfrontarà l'equip local davant l'Amposta. Durant l'encontre, la colla de Diables de la Salut estarà animant als jugadors per ajudar la penya a mobilitzar els seguidors del Santfeliuenc.

La penya, impulsada per una quinzena d'aficionats, neix amb la voluntat de ser una plataforma oberta a tota la ciutadania. L'objectiu és donar suport i animar a l'entitat degana del futbol local. En aquest sentit, la nova penya té especial interès en crear caliu entre l'afició en els darrers partits d'aquesta temporada ja que el primer equip masculí del club podria aconseguir l'ascens a Tercera Divisió Nacional. L'ascens de categoria suposaria fer realitat una fita que el club no ha aconseguit mai en els seus 107 anys d'història.

Les persones interessades en formar part de la penya poden adreçar-se a la secretaria de l'Ateneu Santfeliuenc, de dilluns a dijous, de 17 a 22 h, o bé enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Marçal Fontanals - ASFLL / Foto: CFS