El Baix Llobregat, protagonista de la Volta a Catalunya

Ahir es va presentar oficialment la 93 edició de la Volta Ciclista a Catalunya, a les instal·lacions de TV3  a Sant Joan Despí. A l'acte hi van assistir nombroses personalitats, entre els quals es trobaven els Ajuntaments i Diputacions de les principals ciutats per les quals travessarà la caravana ciclista, esponsors i mitjans de comunicació. La Volta va presentar un recorregut dur i espectacular. Una edició molt il·lusionant i esperada que tindrà lloc del 18 al 24 de març, 22 equips amb una important participació, i un total de 176 corredors de 22 països, seran els que formin part de la sortida a Calella amb la primera etapa.

Cal destacar que el Baix Llobregat tindrà un protagonisme especial a la darrera etapa de la cursa entre El Vendrell I Barcelona (Montjuïc) del proper 24 de marc. Castelldefels –on es farà un esprint intermig-, VIladecans, Sant Boi de Llobregat i El Prat seran els municipis on transcorrerà l’etapa.