Bernat Guàrdia torna a guanyar el Descens de Sant Andreu

Uns 400 participants van prendre part en la vintena edició del Descens de Sant Andreu de la Barca Rock Shox-Gran Premi Diputació de la Barca. Durant dos dies, el 9 i 10 de març, la població del Baix Llobregat Nord va ser la capital del ciclisme català, nacional i internacional –amb països com França, Suècia, Eslovènia, Anglaterra i Àustria- on es van aplegar un gran nombre d’aficionats per presenciar aquesta espectacular prova ciclista anual.

A la categoria elit masculina, el vencedor va ser l’actual campió d’Espanya, Bernat Guàrdia (GoPro-Intense), amb un temps d’1’46’’56. D’aquesta manera revalidar el títol assolit l’edició del 2012. En segona posició va acabar Robin Wallner (Team W-Racing, 1’47’’37), mentre que el rider de Sant Andreu de la Barca, Iván Oulego (Massi) va ser tercer (1’47’’59). Cal destacar la participació del sotscampió del món, Damien Spagnolo (cinquè), I del també santandreuenc Pasqual Canals després d’un any sense participar.

A la categoria elit femenina, la campiona del món, Morgane Charre (Mondraker) va ser primera. La francesa va aconseguir amb un registre de 2’01’’98. Mireia Bosca (Santa Cruz, 2’17’’53) i Eva Castro (Specialized-Mammoth, 2’18’’96), van ser segon i tercera respectivament. Cal destacar la participació de tretze riders i, per tant, any rera any es supera la inscripció.

A la categoria, júnior la victòria va ser per Ferran Jorba (1’50’’57), seguit de Daniel Olarra (1’53’’79) i Innes Graham (1’53’’86).

Cal destacar que el dissabte, en el mateix circuit, es va fer una exposició dels vint anys del descens amb projeccions vídeos, fotografies i musica en directe. Aquesta prova fou organitzada pel Moto Club Sant Andreu i el Patronat Municipal d’Esports, amb el suport de l’Ajuntament i de la Diputació de Barcelona.

Marçal Fontanals / Foto: MCSAB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix