Rècord d’inscripcions a la Cursa Delta Prat 2024

Imprimeix

Hi ha previst la participació de 1.250 atletes, que fa de la prova potablava una de les més populars del calendari català de curses de fons

El proper diumenge 24 d'abril se celebrarà una nova edició, la vint-i-quatrena, de la Cursa Delta Prat amb la participació de 1.250 persones. Aquest any s'ha establert un nou rècord d'inscripcions amb 1.150 corredors inscrits a la cursa principal de 5 i 10 km, a més dels participants en les curses infantils. El Periòdic Delta i el Club d'Atletisme Pratenc AA, amb el suport de l'Ajuntament del Prat i la Federació Catalana d'Atletisme, organitzen una nova edició d'una de les proves referents més importants del calendari català de curses de fons. 

deltaprat23sortida

7lz0yjYp

Com en els últims anys, la Cursa Delta Prat oferirà les opcions de córrer 5.000 m o 10.000 m, a més de les curses infantils. La prova de 5 i 10 km començarà a les 9 del matí, mentre que la cursa infantil tindrà lloc a partir de les 10.30 h. La sortida i l'arribada es faran a les pistes d'atletisme Moisès Llopart del CEM Sagnier del Prat, amb un circuit de 5 kilòmetres homologat per la Federació Catalana d'Atletisme. Els participants hauran de completar una o dues voltes segons la distància escollida. 

GJNpKW1WwAAd4xs

L'Avinguda Verge de Montserrat seguirà sent el centre neuralgic del recorregut, oferint un circuit molt ràpid i ideal per als corredors que busquin millorar la seva marca personal. A més, la prova estarà animada per tres bandes de batuka "potablava" de la Colla de Diables del Prat i Tabalers del Pollo, situades cada dos quilòmetres del circuit per animar i donar suport als participants. 

CursaDeltaPrat2023 guanyadors10k

A la Cursa Delta Prat 2023, David Cuesta amb 33’32’’ i Sofia Aguayo amb 36’11’’ van ser els guanyadors dels 10 km, mentre que Javi Carrero (15’20’’) i Laura Rodriguez amb 16’39’’ es van imposar als 5 km. Sergio Enriquez i José Luis Blanco, amb un mateix temps de 31’30’’, i Hasna Bahom, amb 34’47’’, són els corredors amb els rècords de la prova de 10 km.

Redacció / Fotos: AMB