Pere Ordóñez guanya la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà

Gavà va celebrar, aquest diumenge, amb un gran èxit de participació i un excel·lent ambient, la XVIII edició de la Mitja Marató Gavà – Castelldefels – Gavà. En categoria masculina des d’un principi van dominar la cursa un grup format per Pere Ordoñez (J.A. Sabadell), Juan Manuel Alvarez (R.W. Barcelona) i David Guiamet (Slop. Cat Sabadell). Aquest grup es va mantenir unit fins al quilòmetre 18, quan els seus integrants el van trencar buscant la victòria. Finalment, a l’arribada, situada a l’Estadi Municipal La Bòbila, va entrar en primera posició Pere Ordóñez, amb un temps d’1h11’42”, seguit de David Guiamet amb un temps d’1h11’51”. El tercer en creuar la línia d’arribada va ser Juan Manuel Alvárez amb un crono d’1h12’29”. Val a dir, que el vent, que va bufar durant el transcurs de la prova, va impedir que els atletes poguessin fer uns millors temps. Pel que fa a les fèmines, la més ràpida en cobrir els 21Km va ser Esther Montosa (Slop. Cat Sabadell) amb un temps d’1h29’42”. La segona classificada va ser Mariona Soler (Corredors.cat) amb un crono d’1h33’47”. Anna Rosa Moreno (Slop.cat Sabadell), tercera, va fer 1h35’03’’.

Enguany, la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà ha aplegat a 2500 atletes i ha comptat amb una novetat important, una cursa de 10Km, per fomentar l’esport més popular. En aquesta prova dels 10.000 metres, la victòria va ser per l’atleta Radouan Nour (Independent), amb un temps final de 33’19”. Només un segon més tard va arribar el segon classificat, Mario Mazana (Independent), i el tercer va ser Àlex Casablancas (Evasion Running Vilanova) amb un crono de 34’25”. Pel que fa a la categoria femenina, la victòria va ser per Judith Oliver (Independent), amb un temps de 42’39”. En segona posició i amb un crono de 45’12” va creuar la línia d’arribada Debora García (Independent). La tercera classificada va ser Mónica Montpart (Independent) amb un temps de 45’45”.

La Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà ha estat organitzada per l’Ajuntament de Gavà, l’Ajuntament de Castelldefes i Zona Vip Events. I va comptar amb el suport de la Diputació de Barcelona que la distingeix com a Gran Premi de la Challenge de Mitges.

Marçal Fontanals –BD / Foto: Arxiu