La Cursa Popular de Sant Boi arriba a la vint-i-vuitena edició

Imprimeix

Demà diumenge tundra lloc la 28a edició de la Cursa Popular Vila de Sant Boi. La prova atlètica, organitzada pel Club d'Atletisme Sant Boiamb la col·laboració del Parc Sanitari Sant Joan de Déui l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, tornarà a omplir els carrers de la ciutat d’atletes i aficionats amb l’objectiu de fer visible que l’esport és patrimoni de totes les persones, sigui quina sigui la seva capacitat física o mental.

La cursa tindrà la sortida i l'arribada des de l'Estadi d'Atletisme Constantí Miranda i tornarà a passar per l’interior del Parc Sanitari en un gest, una vegada més, de col·laborar a trencar barreres socials. A més, una part dels diners recollits mitjançant les inscripcions aniran destinats a la investigació en malalties mentals.

El certamen inclou diverses competicions, unes de 460 i 860 metres open per a infants nascuts entre 1999 i 2005 i persones amb discapacitats físiques, psíquiques i sensorials, i la cursa open popular, de 10 km, per a persones nascudes fins al 1998.

Marçal Fontanals – ASBLL / Foto: ASBLL