Tot a punt per la Mitja Marató de Gavà-Castelldefels

Imprimeix

La ciutat viurà aquest diumenge la XVIII edició de la Mitja Marató. La cursa, que està organitzada pels ajuntaments de Gavà i de Castelldefels i compta amb el suport de la Federació Catalana d’Atletisme partirà de l’avinguda de Joan Carles I, a l’alçada de la rotonda de la nova piscina diagonal. A les 9 començarà la prova per als participants a la carrera de 10 km i a les 9,30 la Mitja Marató. El control d’arribada es tancarà a las 12 hora. En cas de superar aquest temps, i continuar en cursa, es farà sota la responsabilitat del corredor o la corredora.

Els 21,097 km de la prova transcorreran principalment per l’avinguda del Mar, el passeig Marítim de Gavà i Castelldefels i el nucli urbà de Gavà. La cursa oferirà diversos serveis als esportistes. Hi haurà avituallament cada 5 km aproximadament. A la línia d’arribada hi haurà servei de massatges, serveis mèdics i vestidors amb dutxes i guarda-roba.

Hi haurà trofeus per als 3 primers classificats de la general masculina, a les 3 primeres classificades de la general femenina, i al primer equip masculí i al primer femení. També hi haurà l’obsequi d’una samarreta tècnica per a tots els participants que hagin formalitzat la inscripció en qualsevol de les distàncies.

Les inscripcions per participar en la prova es poden formalitzar la pàgina web http://www.mitjagava.cat/, i a la botiga Interesport del Centre Comercial Barnasud i a Áccura Gavà Mar. Les inscripcions on line es tancaran aquest dimecres o en arribar a 4.000 inscrits.

Marçal Fontanals -BD/ Foto: FCBS