L’Stage Front Stadium, escenari d’un simulacre d’emergències

Imprimeix

S'emmarca en l'aposta decidida de LALIGA per una competició segura, que ofereixi als aficionats un entorn controlat i protegit

Ahir va tenir lloc la celebració d'un simulacre d'emergències. Van participar tots els convidats al congrés que es va celebrar dimecres 3 d’abril a més de voluntaris d'ONCE, Creu Roja, Mossos d'Esquadra, Policia Nacional, Policia local i actors, que van simular una catàstrofe durant el transcurs d'un partit de futbol i tot el procés de gestió i evacuació de víctimes i assistents al recinte esportiu. Així mateix, estudiants de la UAB i la UB que cursen estudis de seguretat i emergències, van exercir d'observadors de l'exercici.

17122385128371

WhatsApp Image 2024 04 04 at 12.12.26

Aquest simulacre va estar coordinat per LALIGA i Creu Roja, que va instal·lar en els voltants de l'estadi del RCD Espanyol un hospital de campanya i es va habilitar els espais pertinents per a atendre els ferits en aquest simulacre.

x720

La realització de la primera edició d'aquest Congrés de Tecnificació i Gestió d'Emergències en Estadis de Futbol s'emmarca en l'aposta decidida de LALIGA per una competició segura, que ofereixi als aficionats un entorn controlat i protegit.

Redacció / Fotos-Vídeos: Mossos d’Esquadra-Sport