Joel Plata brilla a la Copa del Món de gimnàstica artística

El viladecanenc, del CG Sant Boi, va sumar la medalla d’or en barra i una d’argent en terra

Joel Plata va tornar a demostrar que és un dels millors gimnastes espanyols del moment. El viladecanenc va assolir la medalla d’or en barra i una d’argent en terra en la Copa del Món. La competició es va celebrar a la localitat turca d’Antalya del 29 al 31 de març.

GKAszgoWAAAIOLq 1

0000148740

GJ wj2IW8AANsUo

El gimnasta del CG Sant Boi, que fa un any va patir un accident de trànsit a Portugal que el va obligar a sotmetre’s a una operació d’urgència al fèmur, va ser un dels millors de la delegació espanyola. Va sumar un total de 14.250 punts a la final de terra i 14.000 punts en barra. Cal destacar que després de les jornades classificatòries, l’equip espanyol va aconseguir classificar-se a totes les finals d’aparells.