Sant Climent demana el suport del Consell Català de l’Esport

Imprimeix

Entre els principals objectius municipals per a l’actual legislatura a Sant Climent de Llobregat destaca la voluntat de consolidar un impuls als equipaments esportius municipals destinats tant a la formació de l’esport base com a l’adquisició d’hàbits saludables del conjunt de la població. Aquest ha estat un dels aspectes tractats durant la reunió mantinguda per l’alcalde, Isidre Sierra, amb el director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras.

En aquest sentit destacava la petició per part del representant del consistori climentó del suport del Consell Català de l’Esport en un dels principals projectes que afronta el municipi com és el cobriment parcial de la pista poliesportiva de la vila. Aquesta proposta, que ja compta amb el finançament parcial a través d’una subvenció extraordinària de la Diputació de Barcelona per import de 8.000 €, permetria ampliar i millorar l’oferta d’activitat física que a l’actualitat s’hi desenvolupa.

 Cal destacar que aquest passat 24 de gener, l’equip de govern de Sant Climent de Llobregat —CiU, PSC i ULI— consensuava amb la resta de grups amb representació al consistori la proposta d’inversions al Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) en la que se situava aquesta actuació com a prioritària.

 Paral·lelament ja s’han dut a terme diferents millores a l’equipament com l’aplicació d’un nou model de gestió i el canvi de totes les lluminàries de la pista per un enllumenat més eficient  que permet un estalvi energètic del 50%.

Marçal Fontanals -ASCLL / Foto: ASCLL