Jamali i Roures, guanyadors de la I Mitja Marató del Prat

Més de mil participants van prendre part a la matinal atlètica organitzada per al Pratenc AA amb la col·laboració de l’Ajuntament. A la prova de la primera edició de la Mitja Marató els vencedors van ser en categoria masculina Kamal Jamali (Pratenc AA), amb un temps d’1h9’36’’. Sergio Enríquez (Pratenc AA, 1h11’57’’) i Dani Serrra (Independent, 1h12’00’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la guanyadora va ser Carla Roures (Catalunya Caixa), amb un registre de’1h33’17’’, seguida de Laura Esther Ríos (Atletes VNG, 1h35’08’’) i Greta Vílchez (Independent, 1h36’25’’). La prova va aplegar més de 640 atletes.

D’alta banda, a la primera edició dels 5 Quilòmetres, el guanyador va ser Roger Roca, del Running, amb un temps de 15’07’’. Moha Hja (Sabadell, 15’43’’) i Faissal El Meziani (Associació Amisi, 16’25’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la primera fou Meritxell Soler (CA Manresa), amb 17’48’’. El segon lloc va ser per l’Anina Mata (CA Manresa, 18’46’’) i el tercer per Fatima Aouaj (Pratenc AA, 20’56’’). La cursa va aplegar 375 participants.