Compte enrere per al Descens en BTT de Sant Andreu de la Barca

Un any més, i sense pausa des de la primera aventura el 1994, el Moto Club Sant Andreu de la Barca es prepara per a l'organització del seu descens.  L'entitat, amb el gran esforç dels seus membres i de manera totalment amateur, ha aconseguit posicionar la seva prova com un referent a nivell nacional i internacional.

Aquest esdeveniment esportiu forma part aquest any del calendari internacional UCI on hi apareix publicat. L'edició d'enguany amb el gran premi Rock Shox i Diputació de Barcelona es veu fortament recolzada i buscarà ser, de nou, un gran èxit.  La xifra dels 400 inscrits de l'any anterior i la seva  internacionalitat  són la carta de presentació per a atraure-hi els millors corredors del panorama actual. A més de nombrosa, la inscripció serà de gran qualitat. Hi haurà un gran nombre d'equips i de corredors estrangers, ajuntant-hi diversos campions del món.

La cita serà els propers 9 i 10 de Març a Sant Andreu de la Barca.

Marçal Fontanals -PAA / Foto: AP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix