El Club Ciclista Sant Boi presenta els seus equips del 2024

Imprimeix

L’Escola comptarà enguany amb seixanta-vuit integrants entre infantils, cadets i júnior

L'auditori de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) va ser l’escenari, el passat 3 de març, de la presentació dels diferents equips de competició i l’Escola del Club Ciclista Sant Boi. Més de 300 persones es van donar cita a l’acte.

Captura de pantalla 2024 03 10 a las 9.54.04

Aquest any, l’entitat esportiva compta amb una Escola de Ciclisme que torna a fer un pas més endavant, amb 68 integrants entre infantils, cadets i júniors, i convertint el club en una de les entitats mes nombroses i amb més activitat en tots els fronts: formatiu, competitiu i amb diferents organitzacions a nivell nacional de proves federades i de promoció del ciclisme a la ciutat.

Captura de pantalla 2024 03 10 a las 9.53.42

1500x500

Els equips de Competició, per la seva part, mantenen un complert calendari de competició nacional participant a les més prestigioses proves d’un dia i per etapes. El club continua mantenint una àmplia activitat en matèria organitzativa, com ja és tradicional, sent la 43a Cursa Ciclista del Llobregat “Navàs-Sant Boi” la principal cita integrada dins el calendari nacional de la Challenge Global de Ciclismo en Ruta per a la categoria júnior, amb el traçat habitual dels últims anys entre Navàs i Sant Boi de Llobregat. També continua la cursa de cadets puntuable per a la Copa Catalana Cadet, la Copa Catalunya Infantil, i la multitudinària Passejada amb Bicicleta a Sant Boi, que tornarà a comptar gairebé amb un miler de participants.

Redacció / Fotos: CC Sant Boi