Avui comença a Sant Feliu de Llobregat la Copa de la Reina

Imprimeix

El Complex Municipal de Piscines acull des d’avui la fase final de la XVII Copa Reina de waterpolo femení amb la celebració dels quarts de final, en què s'enfrontaran els vuit equips que participaran en l'esdeveniment de màxim nivell en el waterpolo femení nacional. Els quatre equips que resultin guanyadors s'enfrontaran el dissabte 2 en les semifinals, i els dos que obtinguin la victòria es disputaran el títol de la competició el diumenge dia 3. Els emparellaments són:

15.00 h CN Terrassa – CN Moscardó Madrid (C3) 16.45 h CN Mediterrani – CN Mataró (C4) 18.30 h CN Sabadell – CN Sant Andreu (C2) 20.15 h CN Sant Feliu – Escuela Waterpolo Saragossa (C1)

Durant els tres dies de la competició, passaran pel Complex algunes de les millors jugadores de waterpolo que el mes d'agost passat van aconseguir la medalla de plata als Jocs Olímpics de Londres i altres olímpiques internacionals que juguen a clubs espanyols. En total, a la fase final participaran un centenar de jugadores dels millors equips nacionals.

El Club Natació Sant Feliu (CNSF) és l'organitzador de l'esdeveniment en qualitat d'amfitrió. Aquesta és la segona vegada que Sant Feliu esdevé la seu de la fase final de la Copa Reina, una dècada després que ho fes l'any 2003.

Jornada de portes obertes i Mostra de Vins

Coincidint amb la disputa de la fase final de la Copa de la Reina, el dissabte 2 de març, de 16.30 a 18.30 h, hi haurà una jornada de portes obertes al Complex de Piscines per a nens i nenes de 8 a 15 anys, amb activitats recreatives dinamitzades pels tècnics del Complex.

Paral·lelament a la celebració de la Copa de la Reina, el dissabte 2 i el diumenge 3 se celebra una Mostra de Vins que s'instal·larà al davant del Casal de la Gent Gran. Horaris: dissabte, d'11.30 a 21 h i diumenge, d'11.30 a 20 h.

Marçal Fontanals - ASFLL / Foto: CNSF