S’obren les inscripcions de la Cursa Delta Prat 2024

Imprimeix

La prova potablava continua sent una de les més populars del calendari català de curses de fons

L’edició d’enguany de la Cursa Delta Prat ja s’ha posat en marxa. El pròxim 28 d'abril es donarà el tret de sortida de la prova atlètica, que enguany arriba a la vint-i-quatrena edició. El Periòdic Delta i el club d'atletisme Pratenc AA, amb el suport de l'Ajuntament del Prat i de la Federació Catalana d'Atletisme, celebren una de les proves referència més importants del calendari català de curses de fons.

Com els últims anys la Cursa Delta Prat comptarà amb l'opció de poder córrer 5.000 m o 10.000 metres, a més de les curses infantils. La prova de 5 i 10 km començarà a les 9 del matí i la infantil, a partir de les 10.30 h. La sortida i l'arribada, com sempre, tornaran a ser en les emblemàtiques pistes d'atletisme Moisès Llopart del CEM Sagnier, amb un circuit de cinc quilòmetres homologat per la Federació Catalana d'atletisme que els participants recorreran donant una o dues voltes, segons la distància que desitgin.

deltaprat23 1

Els participants de la Delta Prat pràcticament creuaran en línia recta l'eix central de la ciutat, l'avinguda Verge de Montserrat, per tant, un recorregut molt ràpid i a l'abast dels corredors que vulguin fer la seva millor marca personal. A més, la prova estarà amenitzada amb tres bandes de batuka "potablava" de la Colla de Diables del Prat i Tabalers del Pollo, que donaran el toc musical i d'animació per encoratjar a tots els participants.

A la Cursa Delta Prat 2023, David Cuesta amb 33’32’’ i Sofia Aguayo amb 36’11’’ van ser els guanyadors dels 10 km, mentre que Javi Carrero (15’20’’) i Laura Rodríguez amb 19’39’’ es van imposar als 5 km. Sergio Enriquez i José Luis Blanco, amb un temps de 31:30, i Hasna Bahom, amb 34’47’’, són els corredors amb els rècords de la prova de 10 km.

Així, Les inscripcions per la Cursa Delta Prat 2024 ja estan disponibles en la web oficial: www.cursadeltaprat.org.

Redacció / Fotos: Marc Asensio