El CB Viladecans, campió de Catalunya de beisbol

Imprimeix

Va aconseguir el primer títol oficial de la temporada 2024

Es va tancar aquest passat cap de setmana el Campionat de Catalunya de beisbol d’equips de Divisió d’Honor amb la tercera i darrera jornada. El CB Viladecans es va proclamar campió de la competició i va aconseguir el seu primer títol oficial de la temporada.

A la tercera jornada, que es va celebrar al municipi baixllobregatí de Viladecans, l’equip amfitrió va guanyar al CB Barcelona per 13-3 i va perdre davant el seu rival comarcal, el CBS Sant Boi, per 1-6. Tot i el revés, els viladecanencs va acabar primers empatats amb els santboians. D’aquesta manera, el CB Viladecans ha guanyat els dos títols del Campionat de Catalunya en beisbol i softbol.

Captura de pantalla 2024 03 03 a las 22.41.38

Comença la Lliga de softbol

D’altra banda, aquest cap de setmana ha començat la Spanish Softball League 2024 amb la participació del CB Viladecans i el CBS Sant Boi. Les viladecanenques van començar a casa i es van enfrontar davant el debutant CD Arga navarrès (8-1 i 13-6). D’altra banda, les santboianes va perdre al Municipal Antonio Hervás els dos partits contra el Rivas Oliva Técnica madrileny per 0-9 i 2-11.

Redacció / Fotos: FCBS