Primer pas de l’Ajuntament per adquirir el pavelló del CB Olesa

Imprimeix

Segons informa el departament de premsa de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, el regidor d'Esports, Pere Oleart, ha confirmat que el consistori ja ha comunicat al jutjat número 3 de Barcelona la seva intenció de licitar pel pavelló del CB Olesa, que va sortir a subhasta el passat 22 de febrer arran l'important deute econòmic que arrossega el club. Oleart ha destacat que encara està per determinar si finalment el jutge acceptarà l'oferta que faci el consistori olesà, amb l'objectiu que el pavelló passi a ser municipal i es garanteixi la pràctica del bàsquet a Olesa. De moment, l'Ajuntament encara està estudiant la fórmula econòmica que faria possible l'operació si el jutge l'avala.

Si finalment el jutge accepta, doncs, la proposta de l'Ajuntament d'Olesa, des del consistori s'haurà de preparar tota l'operació econòmica per fer efectiva l'adquisició del pavelló. Pere Oleart ha explicat que l'equip de govern de moment està estudiant diferents opcions.

El regidor d'Esports, segons informa el departament de premsa de l’Ajuntament, ha volgut tornar a deixar clar que aquesta operació d'adquisició del pavelló del CB Olesa en cap cas posaran en compromís l'estabilitat pressupostària de l'ajuntament. De moment, per exemple, no apareix a la proposta de pressupost municipal que es presentarà demà en audiència pública, perquè primer s'ha de saber si el jutge ho accepta i després establir com es farà l'operació econòmica. Oleart també ha assegurat que aquesta inversió no serà a canvi d'altres inversions necessàries.

Sobre les condicions que l'Ajuntament posarà al Club Bàsquet Olesa per l'ús del pavelló si aquest esdevé municipal, Oleart ha explicat que de moment no s'està elaborant cap conveni perquè, d'entrada, l'equipament encara no és de l'Ajuntament, i a més, també cal veure la viabilitat que té el CB Olesa, que segueix arrossegant greus problemes econòmics. Segons el regidor, l'Ajuntament vol recuperar el pavelló per garantir la pràctica del bàsquet a Olesa, però caldrà veure encara també quin serà el seu interlocutor, és a dir, quina viabilitat té el CB Olesa com a club.

Marçal Fontanals - AOM / Foto: La Bústia