El tàndem Laia Sanz-Fraser McConnell ja brilla en el campionat d’Extrem E

Imprimeix

La corberenca i el jamaicà es van imposar a la primera prova del campionat a Aràbia Saudí

Laia Sanz té un nou company en el campionat d’Extrem E, que ha començat. Es tracta del jamaicà Fraser McConnell, de 25 anys, i arriba després de participar en la temporada 2023 amb l'equip X44. Tots dos formen enguany el tàndem d'Acciona-Sainz XE Team per a la temporada 2024. Una altra novetat important és que equip s'ha associat amb Xarxa Bull. A més, Sparco segueix com el Partner Tècnic, fent costat als pilots com ha fet des de 2021.

GGtFv2ZXwAAy202

GGpdyh8XgAAnSeJ

La pilot de Corbera de Llobregat repeteix a l’equip, que forma part des de la temporada inaugural de la competició el 2021. “Estic molt contenta de continuar. L'equip ha crescut molt en tot aquest temps i l'hem fet junts. Vam fer una gran feina l'any passat, encara que el títol se'ns va escapar per molt poc, i tinc ganes de seguir aquest camí. Avui sentim que som una família, treballem molt bé i molt coordinats, i crec que és positiu donar-li continuïtat per a continuar millorant. Crec que és el millor lloc on puc estar per a continuar aprenent i barallar per les victòries”, explica Sanz.

Primera victòria

Acciona-Sainz XE Team es va endur la primera victòria de la temporada en el Desert X Prix II de l'Aràbia Saudita, on Laia Sanz i Fraser McConnell van aconseguir una actuació immaculada que confirma a l'equip espanyol com a aspirant a tot en el que resta de calendari.

GGpdyhxWIAAttti

GGtFZZIXIAAmsFV

Després d'assolir un primer i un tercer lloc en les mànigues classificatòries, la Gran Final va començar amb una sortida òptima de Fraser, que el va situar primer i no va perdre el lideratge en cap moment. Laia va recollir el testimoni per a les dues últimes voltes i va aturar els atacs dels seus rivals per a travessar la línia d’arribada en primer lloc, i així sumar el primer triomf de l'any per a l'equip.

El campionat d’Extreme E va abandonar l'Aràbia Saudita i va posar rumb a Europa, on la competició es reprendrà els dies 13 i 14 de juliol en una ubicació encara per determinar.

Redacció / Fotos: Acciona-Sainz XE Team