Molins de Rei acollirà la sortida de la darrera etapa de La Volta femenina

Imprimeix

Serà el diumenge 9 de juny on els aficionats podran viure i veure les ciclistes dels millors equips a nivell internacional i nacional, entre ells set UCI World Teams

La prova femenina de la Volta a Catalunya tindrà a Molins de Rei com a municipi protagonista el diumenge 9 de juny. La vila acollirà la sortida de la tercera i última etapa d’aquesta prova que enguany fa un pas més com a prova internacional de categoria UCI 2.1. La prova ciclista comptarà amb una participació de luxe de vint equips de nivell internacional i nacional, entre ells set UCI World Teams, els equips de la primera divisió mundial –el màxim permès per la seva categoria–, en un important pas endavant fet gràcies al suport del programa “Entre totes, tot” de la Secretaria General de l’Esport.

0349d

Cal recordar que, fa anys que Molins de Rei va crear sinergies amb la Volta a Catalunya. En la darrera edició el municipi va acollir una arribada. Va ser a la sisena etapa, que va sortir des de Martorell i es va resoldre a l’avinguda de Barcelona. Un fet històric que també va coincidir amb el 75è aniversari del Club Ciclista Molins. A més, ha estat la sortida d’una contrarellotge individual l’any 2003, també ha acollit diversos esprints intermedis de la Volta masculina, i ha vist passar en el seu recorregut la cursa femenina d’un dia.

“És un honor col·laborar per segon any consecutiu amb la Volta, i encara més fent-ho amb la prova femenina que enguany pren força. Des de Molins de Rei sempre apostem per l’esport i estem contents de poder acollir una sortida de la Volta. Estic convençut que serà un èxit, com ja ho va ser l’any passat, i un bon moment  perquè els molinencs i molinenques gaudeixin de primera mà l’ambient que suposa una prova d’aquestes dimensions”, afirma Xavi Paz, alcalde de Molins de Rei.

908f4

“Per la Volta a Catalunya sempre és una gran alegria poder ser a Molins de Rei, un municipi que el darrer 2023 ens va rebre amb gran il·lusió i ha demostrat la seva implicació en la cursa. El suport de les poblacions ha estat clau per poder donar forma a aquesta primera edició de la prova per etapes femenina de la Volta, un pas important per la trajectòria de la cursa que permetrà a Molins de Rei veure a les millors ciclistes del món als seus carrers”, apunta per la seva banda Rubèn Peris, director general de la Volta Ciclista a Catalunya.

Per a més informació podeu consultar el web wwww.voltacatalunya.cat o bé contactar amb l’equip de premsa al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Redacció / Fotos: La Volta