El Municipal Els Canyars acollirà un partit contra el càncer

Imprimeix

El proper 10 de març (12h), l'estadi Municipal d'Els Canyars acollirà, el proper 10 de marc I a partir de les dotze del matí, un partit de futbol entre famosos, exjugadors i d'altres a benefici de la Marató de TV3, que en aquesta edició té la lluita contra el càncer com a eix. La recaptació de fons és oberta fins el 31 de març, i és per això que ni l'esport castelldefelenc ni la UE Castelldefels se n'han volgut quedar al marge.

La idea va partir de l'Associació Dolors Vidal, dedicada a fomentar activitats per gent gran i discapacitats, que compta amb Francesc Mañé, home vinculat al barcelonisme, com a President. La UE Castelldefels en va tenir coneixement, i així el president, Jordi Julià, va fer extensiu l'oferiment del club per a 'posar-hi' el camp.

Les entrades valdran 3€ i tota la recaptació anirà directament al compte bancari de la Marató de TV3. Els famosos i famoses que vinguin o participin al partit estan disposats, per descomptat, a fer-se fotografies o signar autògrafs al públic present. L'organització està treballant perquè la sacada d'honor la realitzi algun futbolista del primer equip del FC Barcelona, que el dia anterior haurà jugat contra el Deportivo de la Coruña al Camp Nou.

Marçal Fontanals  - UEC / Foto: Arxiu