Castelldefels tornarà a acollir el millor bàsquet U14 i U13

Imprimeix

Una de les novetats d’enguany serà la celebració del primer torneig infantil femení

Castelldefels tornarà a ser seu del millor bàsquet nacional i internacional en les categories formatives. El Poliesportiu Municipal de Can Vinader i el CEM Can Roca seran els escenaris del XVI Torneig FIBA CB Castelldefels (categories U14 i U13). La competició, que se celebrarà entre els dies 26 i 30 de març.

16221420095 e133ca9276 o

El torneig masculí compta amb l’homologació FIBA Europa i és una competició oficial referent en l’àmbit europeu. L’objectiu, un any més, és oferir un alt nivell competitiu, on veure créixer els millors jugadors de la categoria i que puguin viure una experiència similar a les grans competicions internacionals dels equips professionals. El torneig masculí compta enguany amb un total de 31 equips (14 a la categoria U13 i 17 a la categoria U14). Un cop més, a banda dels equips U13 i U14 del CB Castelldefels (BBA Castelldefels), la competició aplega equips d’Espanya, però també de països europeus (Alemanya, Anglaterra) i d’Amèrica (Puerto Rico). Entre els equips estatals, destaquen les representacions de les pedreres de clubs ACB com l’FC Barcelona, Real Madrid, Joventut de Badalona, València Basket, Unicaja de Màlaga, Manresa, UCAM Múrcia o Gran Canària. Els representants de la Federació Catalana de Bàsquet són la UE Mataró, JAC Sants, CB L’Hospitalet, Bàsquet Sabadell; i els BBA Castelldefels. Pel que fa als equips internacionals, Alemanya és el país que compta amb més representants, amb quatre:, BBA Porsche, Rasta Vechta, Frankfurt i Tornados Franken. També jugarà l’equip del Coventry Tornadoes (Anglaterra) i el Team Barea 2010 (Puerto Rico).

Estrena

La principal novetat d’enguany serà la celebració del primer torneig infantil femení, amb l’objectiu de fomentar i treballar per la igualtat d’oportunitats en el món de l’esport, apostant per continuar obrint camí per a l’esport femení. El torneig es fa al Poliesportiu Municipal de Can Vinader, del 23 al 26 de març, i compta amb un total de dotze equips (6 a la categoria U13 i 6 a la categoria U14).

A més dels dos equips del CB Castelldefels (BBA Castelldefels), la competició té els següents clubs: FC Barcelona (U14), Unicaja de Màlaga (U13 i U14), UE Mataró (U13 i U14), Joventut de Badalona (U13 i U14), UCAM Múrcia (U14), Babieca Burgos (U13), i Grup Barna (U13).

Redacció / Fotos: Arxiu