Les promeses de la marxa atlètica catalana s’apleguen a Viladecans

La competició, que també va acollir la categoria absoluta, va reunir gairebé 200 atletes en les seves diferents categories

Viladecans va acollir el Campionat de Catalunya de promoció de marxa atlètica organitzat per la Federació Catalana. Els i les marxadores de sub 10 a sub 16 van omplir els carrers del Municipi del Baix Llobregat, a banda de la prova absoluta del Gran Premi que també va servir com a plat fort. Gairebé 200 atletes van participar en la competició.

catmarxapromocio2024 1

A la categoria sub 16, Daniela Gaitán es va endur la medalla d’or, seguida de Jana Peralta, de l’Agrupació Atlètica Catalunya amb la plata, i Queralt Serras amb el bronze, del CA Granollers. A la prova masculina, Abel Pujol va fer bons els pronòstics i es va endur la victòria. L’atleta de l’UGE Badalona va sumar l’or davant de Marc Suàrez, del CA Tarragona, que va ser plata, i Bru Flores, de l’Aldahra Lleida, que va ser bronze.

catmarxapromocio2024sub16

DSC04912

A la sub 14, la victòria va ser per Queralt Sañas, del CA Vic, seguida d’Ona Ròdenas, de l’UAT amb la plata, i de Gisela Andrés, del CA Mollet, amb el bronze. A la prova masculina, victòria d’Arnau Miralles, del Pratenc AA, seguit de Dídac López, de l’UA Barberà, i amb el tercer lloc d’Olivier Trilla.

A les proves sub 12, el primer lloc va ser per a Alba Capell, seguida de Noa Iftimi i Blanca Sainz. Unai Porcel es va proclamar campió sub 12. A la prova sub 10, Mar Bilurbina va guanyar, seguida de Carla Castillejo i Paola Palomar, mentre que en nois, triplet del CA Gavà, amb Óscar Torremade, Àlex Segura i Marc Manzano.