Jordi Torras, millor jugador català de futbol sala de l’any

Aquest migdia s'ha reunit el jurat de la II Gala de les Estrelles en un dinar que s'ha celebrat a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm. Després de presentar públicament el llistat dels nominats de cadascuna de les categories, els clubs, el públic i el jurat han fet les seves votacions, configurant, d'aquesta manera, el llistat definitiu de premiats de la II Gala Estrelles del Futbol Català, que es celebrarà el proper 4 de març. Cal destacar que el jugador vicentí del Alusport FC Barcelona, Jordi Torras, ha estat escollit com a millor jugador català de futbol sala. Cal recordar que l’any passat també va ser guardonat amb aquest premi.

Jordi Torras està jugant, amb el seu equip, la XXIV Copa d’Espanya que s’està celebrant al Pavelló Caja Madrid de la localitat madrilenya d’Alcalà.  Els blaugrana buscaran la tercera copa consecutiva després de guanyar.la a Segòvia 2011 i Logronyo 2012.

Marçal Fontanals  - FCF / Foto: ABC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix