Toni Vázquez es proclama campió d’Espanya per equips d’ultra fons

Toni Vázquez Baluenga ha sumat un nou títol al seu palmarès. El febrer passat va aconseguir el títol de campió d’Espanya per equips de les 6 Hores d’Ultra Fons. La prova va consistir en donar el màxim de voltes a un circuit de poc més de 3 quilòmetres, pla i majoritàriament de pista de terra a la zona del riu Túria, a la Comunitat Valenciana. L’equip de l’esportista vicentí, el Cantàbria 42195.es, va aconseguir fer 25 voltes al circuit, 75,59 km en total, en les 6 hores.

Les properes competicions on participarà Toni Vázquez són: el 26 d'abril en el Campionat d'Europa de 100 km (França); en el Campionat d’Espanya de veterans de 100 km, el 22 de juny; a l'octubre (Madrid) i en el Campionat d'Espanya absolut de 100 km. I recentment ha rebut la convocatòria de la selecció espanyola per participar en el mundial de 100 km de 2014.