La Selecció Catalana Amateur de futbol, amb accent pratenc

Imprimeix

Tres jugadors de l’AE Prat (Ashot, Mújica i Peñalba) han estat convocats per disputar la primera fase de la Copa de Regions UEFA que es jugarà a València aquest cap de setmana

La Selecció Catalana Amateur es desplaça avui a València per diputar, a partir de dissabte, la primera fase de la Copa de Regions UEFA 2023-2024 quatre anys després. L’objectiu del combinat català es aconseguir el bitllet per a la fase intermèdia de la competició en una fase de grups en què s'enfrontarà a l'amfitriona València i a Navarra.

Captura de pantalla 2023 12 07 a las 20.31.22

La selecció catalana tindrà accent pratenc, ja que Robert Vila, màxim responsable tècnic català, ha seleccionat a tres jugadors de l’AE Prat, que milita a la Tercera RFEF. Aquests són Ashot Kerobyan, Tomás Peñalba -foto- i Aitor Mujica.

GAg0j7tXwAAU13R

2023 12 07 17 15 16 AmateurMascA4 v2

L'expedició realitzarà una sessió d'entrenament a l'Estadi Municipal de La Unió, a l'Aldea, en el camí cap a València per ultimar els detalls abans de la competició. El València-Catalunya i el Catalunya-Navarra es podran seguir a través de La Xarxa+ i les televisions locals del territori català. 

Redacció / Fotos: FCF-AE Prat