L'Open Maxxis Marathon tornarà a Castelldefels, Olesa i Sant Vicenç

Imprimeix

La cita ciclista de BTT, que celebrarà la seva dissetena edició, és oberta als participants amb voluntat competitiva i també a la participació popular

El Club Open Natura BTT ha donat a conèixer el calendari de les proves de l'Open Maxxis Marathon 2024. El popular calendari de marxes BTT comptarà el pròxim any amb una nova prova a Platja d’Aro com a novetat per a completar un total de nou dates. El Baix Llobregat tornarà a acollir proves d’aquesta modalitat ciclista.

Captura de pantalla 2023 12 05 a las 17.37.09

De nou, El Vendrell serà l'encarregat de donar sortida d’aquest circuit, en un cap de setmana complet de ciclisme on també es podrà gaudir d'una prova de Gravel i la Copa Catalunya Infantil BTT. Posteriorment, les cites de Torrelles de Foix, el Catllar, Castellgalí, Castelldefels (30 de juny), Sant Sadurní d’Anoia, Platja d‘Aro, Olesa de Montserrat (27 d’octubre) i Sant Vicenç dels Horts (24 de novembre). la darrera cita, seran totes les seus d'un calendari que s'estendrà del març al novembre.

El circuit del Club Open Natura BTT dona espai als participants amb voluntat competitiva i a la participació popular que admet tota mena de bikers, des dels que volen la competició als que volen passar un dia espectacular descobrint nous llocs on fer la pràctica d’aquest esport. També el circuit accepta la participació de la E-Bike, així tothom pot gaudir del circuit.

open svh

Com sempre, a cada prova trobarem tres recorreguts per tots els nivells des del curt que es mou entre uns 20-25km, el mig de 35-40km i el llarg entre 50-65km. El circuit gestionat pel club Open Natura compta amb la col·laboració de tots els clubs de les poblacions on es fan les proves.

Redacció / Fotos: Club Open Natura