El Castelldefels HC té com a objectiu continuar a la Divisió d’Honor B

Imprimeix

Les noies de Lucía Parajuá s’estrenaran a la segona fase -permanència- davant la Universidad de Alicante

Les castelldefelenques ja coneixen el calendari de la segona fase a la Divisió d’Honor B. Estan enquadrades en el grup B juntament amb set equips més que lluitaran per a no baixar. Les noies de Lucía Parajuá no volen sorpreses i estan decidides a assolir la permanència un any més a la segona categoria de l’hoquei sobre herba nacional.

DSC 0390 copia

Els resultats assolits a la primera fase pel Castelldefels HC davant equips que també lluitaran per la salvació els permet afrontar la resta de la temporada amb tranquil·litat, però sense confiances. Són el segon equip que parteix amb més punts (12), només superart pel Xaloc amb 14. Per davant tindrán vuit jornades per aconseguir els punts que calen per assegurar la salvació.

DSC 0721 copia

“El primer objectiu és assegurar la permanència quan abans millor, i després lluitar per acabar primeres a la classificació. Seria important perquè, per detalls, no ens vam poder estar en el grup A, que lluita per l’ascens a la màxima categoria. Vam ser un dels equips que va rebre menys gols”, explica Parajuá. D’altra banda, l’entrenadora té clar que “cal guanyar tots els partits com local. Serà el nostre repte”. La competició començarà el pròxim febrer. Mentre, les castelldefelenques jugaran la Copa Federació. 

44de7af9 4e5d 49c3 99a4 965e9377b302 copia

Els rivals

A més del Castelldefels HC, el grup B el formen el CH Xaloc, CD Giner de los Rios, Línia 22 HC, Universitat d’Alacant-Sant Vicente, Real Sociedad, Sanse Complutense i Hocquet.

DSC 0393 copia

Captura de pantalla 2023 11 29 a las 18.04.38

A la primera jornada, les baixllobregatines es desplaçaran al camp de la Universitat d’Alacant-Sant Vicente. El primer partit a casa serà a la segona jornada davant el Giner de los Rios, i tancaran la segona fase a Zubieta enfrontant-se a la Real Sociedad.

Marçal Fontanals / Fotos: Castelldefels HC