El CEM Les Moreres va acollir la primera jornada de la fase regular de la Lliga Iberdrola amb la participació de tres clubs baixllobregatins

El CEM Les Moreres d’Esplugues de Llobregat va acollir, del 2 al 3 de desembre, la primera jornada de la fase regular de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina temporada 2024.

GAVOtFcXMAEFk7V

GAXE1fcWwAAOfxQ

La competició va iniciar el dissabte amb la competició de Segona Divisió, en la qual l’EM Majadahonda (MAD) es va alçar amb la medalla d'or amb 178.833 punts, seguides pel Salt GC A (CAT) amb 175.633 i el CE La Salle Gràcia (CAT), amb 171.965. El CG Molins de Rei va ser quart (168.332 punts).

Captura de pantalla 2023 12 03 a las 21.34.52

A la tarda va tenir lloc la competició de la màxima categoria, la Primera Divisió, en la qual el Club Egiba (CAT) es va proclamar vencedor després d'imposar-se amb 193.700 punts, sent la plata per al CGA Pozuelo (MAD) amb 190.126, i el bronze per al CE La Salle Gràcia (CAT), amb 189.101. L’equip amfitrió, el CGE Les Moreres, va finalitzar en la setena posició amb un total de 177.868 punts.

Captura de pantalla 2023 12 03 a las 21.33.45

GAW5hwDXIAAsYyo

La jornada va finalitzar el diumenge amb la competició de Tercera Divisió, en la qual el CG Osona (CAT) es va proclamar vencedor amb 170.284 punts, seguides pel CGA L’Hospitalet B (CAT) amb 169.782 punts i el CG Barcelona (CAT) amb un total de 168.449 punts, plata i bronze respectivament. El CG Sant Boi va acabar en cinquè lloc (166.167 punts).