Laia Sanz afronta com a líder la darrera prova de l’Extreme E

Imprimeix

Els dies 2 i 3 de desembre se celebrarà el Copper X-Prix de Xile

Sainz XE Team, format per la corberenca Laia Sanz i el suec Mattias Ekström, afronta com a líder l'última cita del calendari del campionat 2023 d’Extreme E, el Copper X Prix de Xile (02-03 de desembre). L'equip d'Acciona encapçala, actualment, la classificació amb 139 punts després de sumar dues victòries a l'Aràbia Saudita (Neom) i Itàlia (Sardenya), i tres segons llocs en els mateixos escenaris. No obstant això, la igualtat és màxima en el campionat, ja que fins a quatre escuderies més compten amb opcions matemàtiques d'alçar-se amb el títol final a Xile.

acciona sainz xe chile copper

Captura de pantalla 2023 12 01 a las 9.13.47

“Tinc ganes d’oferir-li el títol a Carlos Sainz. Està tot molt igualat i s’haurà de donar tot a la competició. El primer repte és assegurar-nos estar a les finals i, després fer força amb el Gird Play, que al final té una importància vital”, afirma Sanz. 

L'escenari de la prova serà una mina d'extracció de coure en Calama, en el desert d’Atacama. Una instal·lació de grans dimensions que es troba a ple rendiment. La ubicació, envoltada per tres de les majors mines d'aquest mineral del món, cerca conscienciar als espectadors sobre la necessitat d'aplicar innovació per a reduir l'impacte ambiental d'aquesta indústria, clau per a la mobilitat elèctrica.

Redacció / Fotos: Acciona