L’Stage Front Stadium, candidat per ser la seu del Mundial 2030

Imprimeix

Ahir va rebre la visita institucional de representants de l’RFEF i l’FCF per inspeccionar les instal·lacions de Cornellà-El Prat

Una delegació de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), encapçalada pel seu president, Pedro Rocha, acompanyat de representants de la Federació Catalana de Futbol (FCF), de la Generalitat de Catalunya i dels Ajuntaments de BarcelonaCornellà de Llobregat, el Prat de Llobregat i Sant Adrià de Besòs van realitzar ahir dimecres una visita institucional de cara a la candidatura de l'Stage Front Stadium com a seu per al Mundial 2030, organitzat per EspanyaPortugal i el Marroc.

Captura de pantalla 2023 11 29 a las 19.29.42

 Els visitants van inspeccionar detingudament l'Stage Front Stadium i van comprovar totes les novetats i millores realitzades a l'estadi en els darrers mesos. L'Stage Front Stadium continua sent un referent i un dels estadis més admirats. Cal recordar, en aquest sentit, que la RFEF va tenir l'oportunitat d'organitzar un amistós a l'Stage Front Stadium entre les seleccions d'Espanya i Albània el març del 2022 i va comprovar que es tracta d'una instal·lació moderna, sostenible i preparada per acollir esdeveniments internacionals de primer nivell.

Captura de pantalla 2023 11 29 a las 19.36.35

Captura de pantalla 2023 11 29 a las 19.37.15

Captura de pantalla 2023 11 29 a las 19.37.27

Captura de pantalla 2023 11 29 a las 19.36.22

“M'encanta allò què he vist de l'Estadi. Portem treballant més d'un any i mig. El Mundial per a Espanya i el futbol és importantíssim. Tenim molt bon record de l'amistós que vam jugar davant d'Albània. Ha repercutit positivament”, va dir el president de la RFEF, Pedro Rocha.

Captura de pantalla 2023 11 29 a las 19.37.49

Per part seva, el màxim mandatari de la FCF, Joan Soteras, va indicar que “aquesta és una demostració de la importància que té Catalunya dins de l'entramat del futbol nacional. El RCD Espanyol té un camp excepcional i un marc incomparable perquè es disputi el Mundial. Sóc optimista, perquè entenc que Catalunya és prou important perquè sigui una de les territorials que tingui dues seus”.

Mao Ye, CEO del RCD Espanyol, va manifestar que “estem molt content per rebre aquesta visita a l'Stage Front Stadium. Comptem amb el suport de totes les institucions implicades i hem començat a treballar conjuntament perquè el camp de l'Espanyol sigui una de les seus del Mundial 2030. És un estadi de primer nivell i acollir partits del Mundial seria un pas per internacionalitzar i fer conèixer les nostres instal·lacions.”

Redacció / Fotos: RCD Espanyol