El CEBLLOB amplia l’oferta formativa col·laborant amb Vibliotec

Imprimeix

L'acord estableix que la plataforma posa a disposició de la comunitat esportiva del Consell Esportiu del Baix Llobregat avantatges per accedir a tots els seus recursos formatius

El Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) ha signat un acord de col·laboració amb la plataforma de formació online Vibliotec amb la finalitat d'oferir més recursos formatius a tots els agents vinculats al món de l'esport escolar. Oferir càpsules formatives d'acord amb les necessitats dels diferents col·lectius que formen part del CEBLLOB o comptar amb els recursos de gravació de Vibliotec per crear cursos ad hoc són alguns dels beneficis que aporta aquesta aliança. 

L'objectiu de Vibliotec, que compta amb tres anys de vida, és oferir una formació contínua en esports i valors a tots els agents del món de l'esport. Xavi Guilà, cofundador de la plataforma junt amb Lluis Casas, afirma que aquesta col·laboració està alineada amb la filosofia de Vibliotec perquè, a través d'ella, aconseguim "democratitzar el coneixement, és a dir, fem que els nostres cursos arribin a la gent que té ganes de créixer". "Volíem que els professionals esportius comptessin amb la possibilitat d'actualitzar-se en l'àmbit formatiu, perquè aquest és un món que canvia contínuament. A més, volíem que ho fessin amb professors de primer nivell", afegeix. 

Lluis Casas co fundador Vibliotec Salvador Valls President CEBLLOB Xavi Guilà co fundador Vibliotecjpg

Pel que fa al Consell Esportiu del Baix Llobregat, el seu president, Salvador Valls, descriu la signatura d'aquest conveni com una aposta ferma per seguir oferint recursos formatius a tots els agents vinculats al món de l'esport escolar. "És un acord en què tots sortim guanyant, pel que fa a nosaltres com a Consell, ens ajuda a sumar aliats per promoure l'esport educatiu", afegeix. 

La plataforma de formació online que penja sota el domini https://www.vibliotec.org/ i que actualment, aglutina més de 50 cursos, ofereix formacions de diverses temàtiques i es caracteritza per ser multiesport i transversal, de manera que qualsevol perfil, ja siguin pares, fisioterapeutes, professors, tècnics... de qualsevol esport, pot accedir als cursos. A més, segons explica Guilà, els continguts van més enllà del món de l'esport, ja que s'ofereixen formacions sobre creixement personal o marca personal, entre altres especialitats. 

Aquesta col·laboració reflecteix el compromís d'ambdues entitats amb la promoció de la formació esportiva amb valors com una eina clau per millorar les condicions de l'esport educatiu en general i, més concretament, a la comarca. 

Redacció / Foto: CEBLLOB