Luis Quiñonero anuncia que es presentarà a la reelecció

Imprimeix

El Casal de Cultura-Torre Balcells va ser escenari ahir a la tarda de l’assemblea de socis de l’Associació Esportiva Prat on es va iniciar el procés electoral per escollir president per als propers quatre anys. Un cop aprovat el primer punt de l’ordre del dia, que era l’aprovació dels nous estatuts de la FCF, es va procedir a la creació de la junta electoral. Aquesta junta informarà als socis els propers dies de la presentació de candidatures. Serà concretament els propers dilluns 11 de febrer al dimecres 13 de febrer al Sagnier. D’aquest procés electoral, Luis Quiñonero, fins ara màxim mandatari de l’entitat de futbol, va anunciar que pensava presentar la seva candidatura a la presidència.

Calendari  electoral:

Dia 11 de febrer a dia 13 de febrer: Designació o elecció i constitució de la Junta Electoral i procés informatiu als socis a les oficines del club, de 19 a 21 hores.

Dia 12 de febrer al dia 15 de febrer: Exposició, al local social del club, del cens de socis amb dret a vot.

Dia 16 de febrer al dia 18 de febrer: Termini per formular reclamacions en relació al cens dels socis, resolució de les reclamacions per la Junta Electoral i aprovació del Cens definitiu.

Dia 19 de febrer al dia 28 de febrer: Període de presentació de candidatures adreçades a la Junta Electoral.

Dia 28 de febrer: Si es presenta una única candidatura, proclamació del president. Si es presenta més d’una candidatura, inici de la campanya electoral.

Dia 28 de febrer al 8 de març: Campanya electoral.

Dia 9 de març: Data de reflexió.

Dia 10 de març: Data de la celebració de les eleccions, escrutini i proclamació de la candidatura guanyadora. Coincideix amb el diumenge de partit Prat-Orihuela al Sagnier.

Marçal Fontanals – AEP/ Foto: Arxiu