El FC Santboià organitza avui el I Torneig de Futbol Aleví

Imprimeix

L’Estadi Joan Baptista Milà acull avui la primera edició del  Torneig de Futbol Aleví FC Santboià. Aquesta competició forma part de l’objectiu del club de jugar un torneig en camp propi amb cada una de les categories que disposa. Per a aquesta primera edició, els equips participants són els següents: FC Barcelona, CF Casablanca, FC Martinenc, CD Sant Gabriel, CE Manresa, UAT. Horta, CFA Sant Feliu, UD Marianao, Vinyets Molí Vell i CE Pubilla Casas.

Enguany, el torneig té el valor afegit de ser benèfic, en favor del nen santboià Carles Salguero, la imatge del qual ja s’ha fet habitual en els darrers temps a Sant Boi. Carles té cinc anys i necessita un costós tractament per a la seva malaltia, motiu pel qual s'ha endegat tot un moviment solidari que ha tingut força suport de les entitats i associacions santboianes i de la població de Sant Boi en general. Les guardioles amb la seva foto i els actes benèfics s’han anat multiplicant en les darreres setmanes.

Ara és el FC Santboià el que s’uneix a aquesta iniciativa amb una rifa solidària que es durà a terme durant el torneig. Així, s’ha establert una entrada simbòlica al preu d’un euro, a canvi de la qual es rebrà una butlleta per a participar en el sorteig d'un lot solidari format per aportacions de comerços i empreses santboianes, a més de la participació especial del FC Barcelona, que, a més de dur un dels seus equips alevins, aporta tota una sèrie d’objectes com una pilota serigrafiada amb les signatures dels jugadors del primer equip, una samarreta, un llibre amb fotos exclusives, etc. Tots els guanys d’aquest torneig seran entregats íntegrament a la família d’en Carles Salguero.

Marçal Fontanals – FCS / Foto: FCS