El Prat va acollir la primera jornada de la Lliga Catalana

L'Open Sports Club del Prat de Llobregat va acollir la primera jornada de la Lliga Catalana de Ponis  de 2013, amb la celebració d'un total d'onze proves oficials de la disciplina de salt d'obstacles.

La Lliga es va estrenar amb la posada en marxa de la prova destinada a Ponis A1, on el millor binomi va ser el format per Eric Ainaga i Bounce. A Ponis A2, pràcticament van haver-hi els mateixos protagonistes, amb un nou triomf d'Eric Ainaga amb Bounce. En Poni B1, el triomf va ser per Ana Torres amb Sparks Fly, amb un temps de 59.94 segons. Molt disputada també va ser la prova destinada a Ponis B2, on els tres primers classificats va marcar un temps molt parell entre ells. En aquest sentit, Ramón López amb Rayo McQueen va alçar-se amb el triomf amb un temps de 57.05 segons. En Ponis B3, Duna Foix i Ares Prat, van concursar a lloms de Winston, finalitzant Duna Foix en primera posició amb un temps de 80.04 segons, mentre que Ares Prat, va acabar amb un temps de 124.20 segons i 17 punts de penalització.

En la categoria de Ponis C1, el podi va ser íntegrament femení. Sara Iranzo que competia amb Hardy du Conquet, s'imposava amb un temps de 66.32 punts. En Ponis C2, Eulàlia Torres obtenia la victòria gràcies els 61.78 segons que va trigar en fer el recorregut muntant a Winston. En Ponis C3, únicament va poder acabar el recorregut el conjunt format per Laura Martí i Indi, amb un temps final de recorregut 63.96 segons.

Finalment, en les proves destinades a Ponis D, els guanyadors van ser Marion Sara Bessis, Eulalia Torres i Beatriz Gasso. En Ponis D1, Marion Sara Bessis, que muntava amb Flash Gorri, acabava amb un temps de 82.11 segons. En Ponis D2, únicament es va registrar la sortida a pista d'Eulàlia Torres amb Huma (70.69 segons), mentre que en Ponis D3, el millor conjunt va ser el format per Beatriz Gasso i Hadji (68.55 segons).ni amb Kilado F (76.11 segons).