El Levante Las Planas ja està a vuitens de la Copa de la Reina

L’equip de Ferran Cabello es va imposar a l’Eibar (0-1) a la pròrroga amb un gol d’Elena Julve

Fita història per a l’FC Levante Las Planas. L’equip de Sant Joan Despí es va classificar per als vuitens de final de la Copa de la Reina després de guanyar a l’Eibar per 0-1 amb un gol d’Elena Julve, en el minut 108, en la tercera eliminatòria de la competició. Les de Ferran Cabello, amb algunes integrants del juvenil i el filial, van haver de patir molt per vèncer a un rival que els va posar les coses molt difícils.

F bseJxXsAASY69

F b uIFXsAAJ369

El duel es va jugar a Ipurua on les basques van disposar de les primeres oportunitats de gol. Tot i que les santjoanenques també van tenir les seves. Va ser un enfrontament amb poques ocasions de gol per la qual cosa se’n va anar a la pròrroga. I en el temps extra, Elena Julve va decidir el partit.

Bentornada

D’altra banda, Pilar Garrote va tornar a trepitjar el verd dels terrenys de joc, després de deu mesos d’absència per una greu lesió. La migcampista va substituir la xinesa Jiali Tang en el minut 59 (segona part).