El collbatoní Lluc Macià obté el bronze a l’estatal d’escalada

Imprimeix

Lau Macià (Club Excursionista Esparreguera) i Lucia Miranda (Unió Excursionista de Catalunya de Cornellà de Llobregat) van ser segon i tercera a la categoria sub 20

Lluc Macià continua sumant èxits. La Selecció Catalana d’Escalada, encapçalada pel seleccionador Ivan Terricabres, va tornar de Madrid amb bons resultats del Campionat Estatal d’Escalada i Paraescalada, on el collbatoní va tenir un gran protagonisme.

F9DRTOLWkAE7 iz

Una competició que s’ha celebrat del 3 al 5 de novembre a Indoorwall Getafe i que ha comptat amb la participació de fins a set esportistes seleccionats en la categoria absoluta i set membres més del CTEEC (Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya).

Cal destacar també la participació de Lau Macià (Club Excursionista Esparreguera) i  Lucia Miranda (Unió Excursionista de Catalunya de Cornellà de Llobregat a la categoria sub 20. El primer va ser argent i la segona bronze.

Durant la jornada de divendres, es van dur a terme les classificatòries tant de l’absoluta com de les categories de promoció, en la qual fins a cinc dels escaladors absoluts convocats van passar a la ronda final. El millor resultat el va obtenir Lluc Macià, qui va destacar en la competició amb una tercera posició a la general. El seu germà, Lau Macià, va estar a només un moviment de tancar el TOP 5 a les finals.

Redacció / Fotos: FEEC