Més de 400 atletes van participar en la 14a Cursa de La Vicentina

Juan Manuel Álvarez i Núria Avileo, en els 10 km, i Iván Liberal i Aida Padilla, en els 5 km, van ser els guanyadors

Sant Vicenç dels Horts va tornar a ser una gran festa de l’atletisme. Aquest diumenge 5 de novembre es va celebrar la Cursa de La Vicentina, que enguany va arribar a la seva catorzena edició. La sortida es va fer al Parc de la Foneria i la prova atlètica va tenir dos recorreguts diferents: un de 5 km i un altre de 10 km. La jornada esportiva va aplegar més de 400 participants.

05112023 05112023 IMG 3961

05112023 05112023 IMG 3834

A la distància dels deu quilòmetres, el guanyador va ser Juan Manuel Álvarez, del CA Nou Barris, amb un temps de 33’29’’. Àlex Grisha (At. Cerdanyola, 34’14’’) i Miguel González (Team Fisio Monasterio, 34’34’’) van acabar en segon i tercer lloc respectivament. A la categoria femenina, la vencedora fou Núria Avileo, de l’R3 Ripollet Triatló, amb un registre de 38’30’’. Van completar el podi Raquel Parrado (CE Santvi, 39’00’’) i Marta Vidal (Triatló Vallirana, 40’10’’).

05112023 05112023 IMG 4266

D’altra banda, a la distància dels cinc quilòmetres, el primer classificat en la categoria masculina va ser Iván Liberal (16’13’’), seguit de Karlos Puertas (Club Pentatló Esplugues, 16’27’’) i Daniel Dorado (16’37’’). En noies, Aida Padilla (Fasttrialó) va guanyar la prova amb un registre de 19’30’’. Sònia Canals (Fastriatló, 19’58’’) va ser segona, i Onne Täht (20’42’’), tercera.

La prova, organitzada per l’Ajuntament i la Diputació, va transcórrer per un circuit pla que combina el nucli urbà amb vies interurbanes i accés a la zona del riu. També es va celebrar la desena edició de les Curses Escolars.

Redacció / Fotos: Gesport