La CatUEFA convoca tres jugadors de l’AE Prat

Imprimeix

Es tracten d’Aitor Mujica, Ashot Kerobyan i Tomás Peñalba, que disputaran la Fase Nacional de la Copa de les Regions UEFA

Torna la Selecció Catalana Amateur. Quatre anys més tard, i amb una pandèmia mundial pel mig,  la coneguda com a CatUEFA, tornarà a calçar-se les botes per participar al Campionat Autonòmic. Per tal de posar-se a punt per aquesta cita, els vint-i-quatre jugadors convocats, la gran majoria debutants amb la samarreta de Catalunya, es trobaran demà dimarts 7 de novembre, a les 20.00 hores, al Complex Esportiu Municipal Olímpia, a Sabadell, per tenir la primera presa de contacte amb el nou cos tècnic i dur a terme un primer entrenament.

F BZoNWWAAAZdkY

2023 11 02 13 52 41 portada slider

Entre els convocats hi ha tres jugadors de l’Associació Esportiva Prat. Es tracten d’Aitor Mujica, Ashot Kerobyan i Tomás Peñalba. Robert Vila és la persona elegida per dirigir la nova fornada de jugadors de la CatUEFA. D’altra banda, els rivals dels catalans a la Fase Nacional de la Copa de les Regions UEFA seran la Comunitat Valenciana, La Rioja i Navarra. Tots enquadrats en el grup B. la competició, organitzada per la UEFA, arriba a la seva tretzena edició i es disputarà del 8 al 10 de desembre de 2023.

Redacció / Fotos: AEP-FCF