El Cornellà Atlètic, campió de Catalunya de cros per clubs

Imprimeix

Eric Lore, segon en la classificació absoluta i primer sub 23, ha liderat l’equip baixllobregatí que han completat Dani Álvarez, Àlex Salas i Pau Orive

El Cornellà Atlètic i l’AA Catalunya van aconseguir aquest cap de setmana a Vic el títol de campions de Catalunya de cros per clubs. Eric Lore, segon absolut i primer sub23, ha liderat l’equip baixllobregatí que han completat Dani Álvarez, Àlex Salas i Pau Orive (quatre atletes entre els vint-i-cinc primers). El Cornellà Atlètic, que ja havia assolit la victòria el 2016, ha precedit l’AA Xafatolls, el defensor del títol i que ha tingut el vencedor individual amb Xavi Badia (24:31 en els 8.000 m), i el CA Vic. En la prova femenina l’AA Catalunya ha obtingut la corona per quarta vegada (1985, 2012 i 2016), seguit per les amfitriones del CA Vic i l’Hospitalet Atletisme.

F MpE47WAAA Vwl

El campionat català era selectiu per a l’estatal, que es disputarà el 18 i 19 de novembre a Sòria. Un total de 1540 atletes, repartits en una seixantena de clubs, han competit a la capital osonenca, des de la categoria sub 10 a l’absoluta.

Redacció / Fotos: FCA