Sant Andreu de la Barca acull la Copa Catalana de BMX

Imprimeix

La prova organitzada pel Moto Club SAB aplegarà especialistes de totes les categories des de prebenjamins i es preveu un gran nivell i màxima emoció

La temporada catalana de BMX està arribant al desenllaç final. Aquest diumenge 5 de novembre es viurà la penúltima prova de la Copa Catalana a Sant Andreu de la Barca. La prova organitzada pel Moto Club Sant Andreu de la Barca aplegarà especialistes de totes les categories des de prebenjamins i es preveu plena d’emoció.

El BMX Sant Andreu de la Barca arriba un mes després de la coronació dels campions de Catalunya a Terrassa, amb victòria de Miquel Hernández i Mariona Calvis. Tots dos també han estat els grans dominadors de les últimes proves disputades al Circuit Municipal Santi Moreno de Sant Andreu de la Barca, guanyant la darrera prova de la Lliga Catalana de 2022 i la prova inaugural de la Copa Catalana de 2023.

trofeu generalitat bmx race 2012 club bmx terrassa 204

La jornada al Circuit Municipal Santi Moreno començarà a les nou del matí amb la reunió d’equips i els entrenaments oficials, i les carreres de les diferents categories seran entre les 11 i les 13 hores. Després de la disputa a Sant Andreu de la Barca ja només quedarà una cita, que serà el diumenge 19 de novembre a Lliçà d’Amunt amb el Trofeu Joan Ventura.

Redacció / Fotos: Arxiu