Dijous passat es va presentar La Portal 2013 a Marganell

Imprimeix

El Restaurant Can Font de Marganell  va ser escenari de la presentació del cartell, el maillot i la samarreta oficial de La Portal 2013, que arriba a la seva quarta edició.  Cal destacar la presència del gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat, Xavier Aparicio, l’exciclista professional Pepe Recio, la campiona del món d’ultra trail, Núria Picas, i membres del comitè organitzador.

Cal recordar que la Portals BTT és una marxa no competitiva oberta a tothom, amb un límit de 1.500 participants i en aquesta quarta amplia l’oferta i el dia abans de La Portals en BTT, es farà la primera edició de La Portals Caminada i Ultra, també limitada a 1.500 participants.

La Portals Caminada tindrà un recorregut de 50 quilòmetres semblant a La Portals en BTT, però eliminant bastant asfalt i pista, per afegir corriols. La Portals Ultra farà el mateix recorregut de la Caminada, però des del Bruc marxarà cap a Castellolí per tornar a Can Massana i així farà 70 quilòmetres. I seguint el format de La Portals BTT, també es farà homenatge cada any a un esportista referent d’aquesta modalitat. En aquesta primera edició serà la campiona del món d’ultra trail Núria Picas.

Per a La Portals en BTT  també hi ha novetats. Aquest 2013 entra en el Circuit de Pedalades de la Catalunya Central no competitives. D’altra banda, La Portals té un acord de col·laboració amb La Marató de TV3 i cada inscrit de les diferents modalitats de La Portals donarà un euro a La Marató de TV3.

Ja són obertes les inscripcions de La Portals a www.laportals.cat. Ja han confirmat la seva assistència els ciclistes Àngel Edo, Josep Lluís Laguia, Israel Núñez, Roberto Heras, Jaume Vilamajó, Celestino Prieto, Paco Sala...

Marçal Fontanals - FCC / Foto: FCC