La XXVI Travessa Sant Joan Despí-Montserrat va aplegar uns 300 participants

Pedro Hernández i Ana Suárez van ser els primers a arribar a l’Ermita de Santa Cecília de Montserrat

El passat 1 d’octubre es va celebrar la vint-i-sisena edició de la Travessa Sant Joan Despí-Montserrat. Gairebé tres-cents participants van prendre part en aquesta prova que va tenir un recorregut de 71 quilòmetres i 1.733 metres de desnivell positiu i va ser organitzada pel Club Ciclista Sant Joan Despí.

F7Vi24GWwAE34ry

F7Vi24MWsAA1Hg

Raúl Castelló, del Furore Cycling Club, va ser el primer a arribar en la categoria masculina amb un temps de 3h03’16’’. Pedro Hernández (Independent, 3h10’49’’) i Adrián Román (Protour, 3h24’48’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada va ser Ana Suárez, de la Penya Calentet, amb un registre de 4h27’04’’. Van completar el podi Mónica Márque (5h27’57’’) i Ester López (CE Rayo Team, 5h43’13’’).

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí