L’AE Prat encetarà un procés electoral a la presidència del club

Imprimeix

L'AE Prat iniciarà el proper dia 8 de febrer un procés electoral per trobar president del club pels propers anys. Serà a través de la convocatòria d'una Assemblea Extraordinària de Socis on s'informarà de la dimissió de Luis Quiñonero com a pas previ a l'inici del procés electoral. L'acte, al qual estan convocats tots els socis del club, es celebrarà al Casal de Cultura-Torre Balcells (Plaça Pau Casals), a partir de les 19:00 hores en primera convocatòria i a les 19:30 hores en segona convocatòria.

Després que Luis Quiñonero –foto- presenti la seva dimissió com a president de l'entitat -pas necessari en el protocol per iniciar el procés electoral-, l'actual secretari del club, Vicente Baltasar, es convertirà en president en funcions i cap de la Mesa Electoral que s'encarregarà de supervisar tot el procés. La Mesa la composaran el mateix Vicente Baltasar i tres persones, que s'hauran d'escollir durant la mateixa assemblea. L'únic requisit per formar-ne part, de manera voluntària, serà la de disposar d'un any d'antiguitat com a soci del club. Un cop escollits els quatre integrants de la Mesa Electoral, s'obrirà un procés electoral. La Mesa Electoral serà l'encarregada d'informar del procés i de recollir les candidatures a la presidència que, en un plaç de 20 dies, tindran temps de presentar-se.

Cas que en finalitzar els 20 dies només hi hagués una candidatura, automàticament es proclamaria president o presidenta qui l'encapçalés. Si se'n presenta un mínim de dues, caldria iniciar un procés electoral de 15 dies de durada. Per tant, cas que hi hagi eleccions, el procés durarà 45 dies, mentre que si tan sols hi ha una candidatura, durarà 30 i finalitzaria, en principi, al voltant del 8 de març.

Una baixa i una alta

D’altra banda, ahir al vespre el club va confirmar que el fins ara davanter potablava José Kante -incorporat el passat mes d'agost procedent de la UE Rubí- va causar baixa i va signar un contracte professional amb el Màlaga CF. En principi, el davanter jugaria al seu filial, el MCF Atlético Malagueño, que milita al grup 9 de la Tercera Divisió estatal. Kante deixa el Prat havent aconseguit cinc gols en la present temporada, tot i romandre moltes jornades lesionat. D’altra banda, Guillem Creus, jugador del Olímpic de Xàtiva, a rescindit el seu contracte amb el club valencià i s’incorporarà en breu a l’AE Prat.

Marçal Fontanals - AEP / Foto: AEP