Toni Almendros torna a cridar jugadors del Baix Llobregat

Imprimeix

La Selecció Catalana UEFA reprèn els entrenaments amb un partit amistós, aquest dimecres, davant de la UE Llagostera. El seleccionador català, el viladecanenc Toni Almendros, ha donat a conèixer la llista de jugadors convocats. Cal destacar que el Baix Llobregat torna a ser el gran protagonista amb la inclusió de vuit jugadors de la nostra comarca: Iñigo, Pep Caballé, Boris Garros, Joel Marín (Cornellà); Albert Vivó i Luca Ferrone (Gavà) i Javier Heredia i Jonathan Collado (Santboià).

El partit tindrà lloc al camp de gespa natural del CAR de Sant Cugat del Vallès a les 19.30 hores, i es convertirà en el primer entrenament de la Selecció Catalana UEFA després d'haver assolit la classificació per la fase final de la Copa de les Regions UEFA el passat mes d'octubre.

Cal  recordar que la Selecció Catalana UEFA viatjarà el proper 27 de febrer a Irlanda, per disputar un partit també amistós davant la Selecció UEFA d'aquell país (partit de tornada al jugat el 27 de setembre passat a la Nova Creu Alta de Sabadell).

Marçal Fontanals - FCF / Foto: FCF